خوردن ماهی کیلکا در بارداری

ماهی کیلکا ,ماهی کیلکا سوخاری,ماهی کیلکا در بارداری,ماهی کیلکا پخت,ماهی کیلکا چیست,ماهی کیلکا برای گربه,ماهی کیلکا خواص,ماهی کیلکا طرز پخت,ماهی کیلکا قیمت,ماهی کیلکا برای زنان باردار,تهیه ماهی کیلکا سوخاری,ماهی کیلکای سوخاری,طرز پخت ماهی کیلکا سوخاری,خواص ماهی کیلکا در بارداری

ماهی کیلکا

توضیحاتی در مورد ماهی کیلکا

از نظر تغذیه ای پروتئین های ماهی درجه ی هضم بالایی داشته و کیفیت آن ها با توجه به اسیدهای آمینه ی ضروری برابر با گوشت قرمز می باشد؛ در نتیجه مهم ترین نقش ماهی در تمام کشورهای ماهی خیز برطرف کردن نیازهای پروتئینی می باشد. هضم چربی ماهی ، سریع و از نظر اسیدهای چرب غیر اشباع و به خصوص اُمگا-3 غنی می باشد. از این رو پزشکان و متخصصین تغذیه، اهمیت مصرف ماهی را در رژیم غذایی توصیه می کنند. اما مانند سایر چربی های غیراشباع زود اکسیده شده و طعم نامطبوعی پیدا می کنند. چربی ماهی منبع ویتامین A و D بوده و قبل از به وجود آمدن مولتی ویتامین به کودکان تجویز می شد. ماهی ها غنی از ویتامین های مختلف می باشند. چربی ماهی منبع ویتامین A و D بوده و قبل از به وجود آمدن مولتی ویتامین به کودکان تجویز می شد.ماهی کیلکا یکی از مهم‌ترین انواع ماهی‌های اختصاصی دریای مازندران می‌باشد. ماهی کیلکا با جثه‌ی بسیار کوچک (به طول متوسط 7 تا 10سانتی‌متر و وزن 7 تا 10 گرم) سرشار از پروتئین، ویتامین و کلسیم می‌باشد. تاکنون سه گونه ماهی کیلکا در دریای خزر گزارش شده است: ماهی کیلکا انچووی ماهی کیلکا چشم درشت ماهی کیلکا معمولی

خواص ماهی کیلکا

برای دیدن مطلب اصلی اینجا کلیک نمایید.